Έχουμε διαβάσει και δει αρκετά μέχρι σήμερα για την ποιότητα της κάμερας του iPhone 11 Pro η οποία μάλιστα συγκρίθηκε και με μια πανάκριβη DSLR κάμερα. Σήμερα το CNET βάζει την ναυαρχίδα της Apple απέναντι σε επαγγελματικές βίντεο κάμερες και ζητάει από αναγνωρισμένους σκηνοθέτες να κάνουν λήψη μόνο με ένα iPhone 11 Pro.

Έτσι λοιπόν το CNET ζήτησε από το Carfection, να δημιουργήσει ένα βίντεο αποκλειστικά με την νέα συσκευή της Apple.

“Αυτό δεν θα ήταν ένα εύκολο και γρήγορο Vlog. Το Carfection έχει κερδίσει μια σειρά απολλά βραβείο για το στιλ των βίντεο που παράγει και την ταλαντούχα ομάδα που έχει. Ήθελα να δω πόσο κοντά σε ποιότητα θα έφτανε αυτή η ομάδα χρησιμοποιώντας τα ίδια υψηλά της στάνταρ αλλά με ένα μόνο iPhone αποκλειστικά.”

Το Carfection χρησιμοποιεί πανάκριβες DSLR κάμερες για τις παραγωγές τους όπως η Panasonic GH5 ή η Sony FS7.

Ο παραγωγός Charlie Rose ανέφερε πως στο τέλος τα συμπεράσματα σε ότι αφορά την ποιότητα βίντεο ήταν ανάμικτα. “Σε κατάλληλο φωτισμό οι λήψεις ήταν εντυπωσιακές αλλά σε άλλες περιπτώσεις ήταν αναγνωρίσιμο πως η λήψη έχει γίνει από ένα iPhone” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος κατέληξε αναφέροντας πως η εμπειρία λήψης με ένα iPhone 11 Pro αν μη τι άλλο ήταν εντυπωσιακή. Ανέφερε πως δεν θα αντικαθιστούσε σε καμία περίπτωση τον εξοπλισμό του με ένα iPhone 11 Pro αλλά σε κάθε περίπτωση θα το έχει πάντα μαζί του ακόμη και ως μια backup συσκευή για τις λήψεις που θα κάνει στο μέλλον.