17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Pebble ξεκίνησε μια μυστηριώδη αντίστροφη μέτρηση

    Screen Shot 2015-02-20 at 01.34.52

    Η Pebble μας υποσχέθηκε μεγάλα πράγματα για το 2015 και η αναμονή για αυτά ίσως να τελειώσει νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Η εταιρεία από χθες έχει ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση στο website της που τελειώνει την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 7 a.m. PT.

    Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας πως έφτασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεις τον περασμένο μήνα η Pebble έδωσε ένα μικρό teaser για νέες συσκευές αλλά και νέο λογισμικό ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως θα παρέχει μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη που δεν θα βρει σε άλλα smartwatches.

    “Βρήκαμε ένα νέο framework για να χρησιμοποιήσουμε ως μοντέλο διεπαφής με το ρολόι. Δεν μοιάζει με ότι έχουμε σήμερα και δεν μοιάζει με ότι έχει κάποιος στο smartphone του” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Pebble CEO Eric Migicovsky.

    Επίσης ο Migicovsky τόνισε πως η εταιρεία θα παρουσιάσει νέα προϊόντα φέτος χωρίς όμως να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για αυτά.

    Η χθεσινή αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε μάλλον σημαίνει πως οι πρώτες εκπλήξεις πλησιάζουν.

    Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα μάθουν τι θα ανακοινώσει η εταιρεία μόλις λήξει αυτή η αντίστροφη μέτρηση μπορείτε να δώσετε το email σας στο website της εταιρείας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles