20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε δωρεάν πρόγραμμα επισκευής MacBook Pros με προβλήματα στο βίντεο

    acorn_macbook_pro_hero

    Η Apple πριν από λίγο ανακοίνωσε ένα δωρεάν πρόγραμμα επισκευής MacBook Pro που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αναπαραγωγή βίντεο. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα η Apple θα επισκευάσει όλα τα MacBook Pro που έχουν αυτό το θέμα ή θα επιστρέψει τα χρήματα που έδωσαν οι χρήστες για την επισκευή αυτή.

    Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

    “Ανακαλύψαμε πως ένα μικρό ποσοστό MacBook Pro μοντέλων που πωλήθηκαν μεταξύ του Φεβρουάριο του 2011 και του Δεκεμβρίου του 2013 μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα βίντεο. Θα επισκευάσουμε αυτά τα συστήματα εντελώς δωρεάν. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να επικοινωνούμε με καταναλωτές που ήδη πληρώσαν για μια τέτοια επισκευή εντός της Apple ή μέσω ενός Apple Authorizes Service Provider για να κανονίσουμε την αποζημίωση τους. Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα επισκευής καθώς και τα μοντέλα που έχουν επηρεαστεί στο http://www.apple.com/support/macbookpro-videoissues/.”

    Τα συμπτώματα είναι:

    • Αλλοιωμένο βίντεο στην οθόνη του υπολογιστή
    • Μη δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο στην οθόνη του υπολογιστή ή σε εξωτερική οθόνη πάρα το γεγονός πως ο υπολογιστής λειτουργεί
    • Ο υπολογιστής κάνει συχνά επανεκκινήσεις χωρίς λόγο

    Μοντέλα που μπορεί να έχουν επηρεαστεί:

    • 15-inch and 17-inch MacBook Pro models manufactured in 2011
    • 15-inch MacBook Pro with Retina models manufactured from Mid 2012 to Early 2013

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles