14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η McLaren επιβεβαιώνει συνομιλίες με την Apple που δεν οδήγησαν ακόμη κάπου

    mclaren-manchester-image-001

    Πίσω τον Σεπτέμβριο οι The Financial Times, The New York Times και το Bloomberg είχαν αναφορές ότι η Apple σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει στην Βρετανική εταιρεία McLaren Automotive ακόμη και με την μορφή εξαγοράς.

    Η εξαγορά φημολογείται ότι άγγιξε τα $1.3 δις και $1.9 δις αλλά η McLaren αργότερα ανέφερε πως “δεν υπήρχε τέτοια συνομιλία για μια τέτοια επένδυση”.

    Το Σάββατο όμως ο McLaren CEO Mike Flewitt επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του με το Reuters ότι η εταιρεία του όντως είχε συνομιλίες με την Apple αλλά τελικά αυτές δεν οδήγησαν σε κάποια πρόταση επίσημη, όχι ακόμη τουλάχιστον.

    “Δεν υπήρχε ένα ποσό από πλευρά της Apple. Μας επισκέφτηκαν. Μιλήσαμε. Μιλήσαμε σχετικά με το τι κάνουν. Μιλήσαμε για το τι κάνουμε. Τους δώσαμε μια ξενάγηση. Δεν ωρίμασε ποτέ όμως αυτό σε μια τελική πρόταση”

    Το παραπάνω λοιπόν επιβεβαιώνει πως η Apple και η McLaren διερεύνησαν μια ιδέα συνεργασίας αν όχι μια πλήρη εξαγορά από την Apple.

    H McLaren είναι πιο γνωστή για την δημιουργία Formula 1 οχημάτων ως McLaren Honda.

    Από την πλευρά της η Apple όπως όλα δείχνουν είχε ξεκινήσει δυναμικά το φημολογούμενο Project Titan project της αλλά διάφορα προβλήματα μάλλον δείχνουν πως η εταιρεία αυτή την στιγμή προσανατολίζεται στην δημιουργία ενός λογισμικού αυτόματης οδήγησης.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles