19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του iOS 8.1.1

    love_ios_8

    Η Apple αργά χθες βράδυ κάνει διαθέσιμη την πρώτη beta του iOS 8.1.1 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Αυτή η αναβάθμιση έρχεται με μια σειρά από διορθώσεις σύμφωνα με το συνοδευτικό κείμενο της Apple.

    Πιο χαρακτηριστικά τονίζεται η διόρθωση σφαλμάτων και οι βελτιώσεις επιδόσεων για παλαιότερες συσκευές όπως τα iPad 2 και iPhone 4S.

    Στιγμιότυπο 2014-11-04, 4.25.53 μ.μ.

    Αυτή είναι η πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της Apple που η εταιρεία κάνει διαθέσιμη μια beta έκδοση για μια patch αναβάθμιση.

    Η Apple επίσης όπως σας ενημερώσαμε έκανε διαθέσιμη και την πρώτη beta για το OS X Yosemite ενώ και ένα νέο seed έγινε διαθέσιμο και για το Apple TV.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles