24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την γιορτή και τον φόρο τιμής στον Steve Jobs στο Apple Park

    H Apple προχθές πραγματοποίησε στο Apple Park το εσωτερικό event που είχε προγραμματισμένο και που συμπεριλάμβανε και μια συναυλία στην σκηνή σε σχήμα ουράνιου τόξου που είχε στηθεί. Η Lady Gaga ήταν το κυρίαρχο πρόσωπο αυτής της συναυλίας.

    Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα λήψεις από ένα drone είχαν δείξει το χτίσιμο μιας περίεργης σκηνής στο κέντρο των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Apple σε σχήμα ουράνιου τόξου. Αργότερα επιβεβαιώθηκε πως αυτή ήταν ακόμη ένα δημιούργημα του Jony Ive και ως ετούτου εντυπωσιακό και σύνθετο. Το event της Apple είχε την περιγραφή μιας γιορτής καθώς και της απονομής ενός φόρους τιμής στον Steve Jobs.

    “Είναι η νεότερη δημιουργία του Jony Ive και της ομάδας τους. Αυτή είναι ειδικά για την οικογένεια της Apple και για την γιορτή που θα πραγματοποιήσουμε στις 17 Μαΐου στο Apple Park. Το event αυτό πέρα από μια γιορτή θα είναι και η απονομή φόρου τιμής στον Steve”

    Τα χρώματα της σκηνής παρέπεμπαν στο πρώτο λογότυπο της Apple.

    O Tim Cook μέσω του Twitter εξέφρασε την μεγάλη του αγάπη για τον Steve Jobs. Ευχαρίστησε επίσης την Lady Gaga σε ένα ξεχωριστό tweet.

    Για τον Steve Jobs έγραψε:

    “Μαζευτήκαμε εδώ σήμερα, στο σπίτι που είχες φανταστεί για όλους εμάς και γιορτάσαμε το πνεύμα σου. Σε αγαπάμε Steve!!”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles