19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Όταν η Ακρόπολη μετακόμισε στο Περιστέρι και την επισκέφτηκε ο Mark Zuckerberg

    Ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την σύζυγό του Priscilla Chan και κάνει διακοπές γιορτάζοντας τα 7 χρόνια γάμου όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε χθες στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook!

    Ο Mark Zuckerberg είναι ένας από τους νεαρότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο με την εταιρεία του να αξίζει περισσότερο από $500 δις. Σήμερα το Facebook αριθμεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

    Μάλιστα ο πολυεκατομμυριούχος ανέβασε μια σέλφι των δύο τους μπροστά από τον Παρθενώνα, γράφοντας στη λεζάντα: «Γιορτάζοντας επτά χρόνια ευτυχισμένου γάμου στο ναό της θεάς της σοφίας».

    Αυτό όμως που άμεσα έγινε viral στην χώρα μας περισσότερο από την ίδια την άφιξη του ήταν το γεγονός πως η τοποθεσία που εμφανίστηκε σε αυτό το ποστ του έδειχνε την περιοχή του Περιστερίου……..

    Κάποιος πρέπει να δει σοβαρά το location tracking της εφαρμογής αλλά μέχρι τότε οι απανταχού ψυκτικοί της περιοχής θα δηλώνουν περήφανοι (μικρή πολιτική αναφορά)…….

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles