19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο John Wick προσγειώθηκε στο Fortnite | Βίντεο

    Όπως ανακοίνωσε η Epic Games, οι παίκτες του Fortnite μπορούν να παίξουν ως John Wick. Πρόκειται για το νεότερο crossover event του battle royale game, που περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία βασίζονται στο γνωστό χαρακτήρα και έρχεται με την πρεμιέρα της ταινίας John Wick: Chapter 3.

    Στο πλαίσιο αυτό οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν ένα John Wick skin και αντίστοιχα ασορτί αντικείμενα για τους χαρακτήρες του. Παράλληλα, το παιχνίδι εμπλουτίστηκε με νέο mode που θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο και ονομάζεται Wick’s Bounty.

    Σε αυτό το mode θα πρέπει να μείνετε ζωντανοί και να συλλέγετε τις χρυσές μάρκες, εξαλείφοντας τους άλλους κυνηγούς. Ο πρώτος που θα μαζέψει τον αριθμό που έχει οριστεί κερδίζει, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί όσο πιο πολλές μάρκες μαζεύετε γίνεστε στόχος για τους άλλους παίκτες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles