13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δείτε πως θα μοιάζει το iPhone 6 απέναντι στον Android ανταγωνισμό

    177067

    Στο συγκεκριμένο άρθρο σας έχουμε μια σειρά από εικόνες που δείχνουν το επερχόμενο iPhone 6 με μια οθόνη 4.7 ιντσών σε σύγκριση με τις ήδη υπάρχον Android συσκευές συμπεριλαμβανομένων και των Galaxy S5 και HTC One (M8).

    Οι εικόνες δημιουργήθηκαν από το MacRumours.

    177068

    Όπως μπορείτε να δείτε και αν επαληθευτούν οι φήμες το iPhone 6 θα έχει μια οθόνη 16:9 4.7 ιντσών. Αν δεν έχουμε κάποια δραματική αλλαγή το iPhone 6 θα έχει το ίδιο home button με το iPhone 5S με τον αισθητήρα Touch ID. Τα πλαίσια του – bezels θα είναι αισθητά μικρότερα στα πλάγια ενώ αναμένεται να παραμείνουν ίδια για το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής. Όπως μπορείτε να δείτε επίσης από αυτές τις συγκριτικές φωτογραφίες μιας 4.7 ιντσών οθόνη για ακόμη μια φορά θα είναι μικρότερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

    177071

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles