Ένα έντυπο του πρώτου τεύχους του περιοδικού Macworld που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 1984 και φέρει την υπογραφή του Steve Jobs, θα βγει σε δημοπρασία τις ημέρες μεταξέ 6 και 13 Δεκεμβρίου.

Ο Steve Jobs είχε υπογράψει το συγκεκριμένο έντυπο στο άνοιγμα του καταστήματος της Apple στη Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη το Μάιο του 2006, γράφοντας στο μπροστινό εξώφυλλο του περιοδικού την αφιέρωση “to Matt, Steven Jobs”. Το συγκεκριμένο εξώφυλλο φέρει τη φωτογραφία του Steve Jobs ο οποίος ποζάρει με μια τριάδα υπολογιστών Macintosh. Το συγκεκριμένο έντυπο με την υπογραφή φέρει ελάχιστα σημάδια χρήσης.

Αυτό το πρώτο έντυπο του περιοδικού Macworld θεωρείται πως είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από μόνο του, ενώ το γεγονός πως ο Steve Jobs δεν έδινε τόσο συχνά αυτόγραφα, το κάνει ακόμη πιο σπάνιο, θεωρώντας πως η τιμή της δημοπρασίας θ’ αγγίξει τα $10000.

Για του λόγου το αληθές, υπάρχει τόσο η φωτογραφία όσο και το βίντεο με την απόδειξη της υπογραφής του Steve Jobs, παράλληλα με τις πιστοποιήσεις αυθεντικότητας από υπηρεσίες όπως η Beckett και PSA/DNA.

Μαζί με το έντυπο του περιοδικού, σε δημοπρασία θα βγει κι η επαγγελματική κάρτα του Steve Jobs που τον δείχνει με τον τίτλο του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου στην Apple Computers. Η επαγγελματική κάρτα φέρει τα γνωστά χρώματα του ουράνιου τόξου στο logo της εταιρείας και τη διεύθυνση 20525 Mariani Avenue, απέναντι από το κτήριο του Infinite Loop Campus στην Καλιφόρνια.

Η επαγγελματική κάρτα δεν είναι υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs, αλλά αποτελεί ένα καλό συλλεκτικό στοιχείο κι υπολογίζεται πως θα φτάσει τα $500 στη δημοπρασία.