Ακόμη ένα βίντεο μας παρουσιάζει το σασί του υποτιθέμενου iPhone 6 της Apple [Video]

0
208

Screen Shot 2014-07-30 at 2.01.17 AM

Θεωρητικά είμαστε κάτι λιγότερο από 2 μήνες μακριά από το επερχόμενο iPhone 6 που φημολογείται πως θα κάνει την εμφάνιση του τον Σεπτέμβριο. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως όλο και περισσότερα εξαρτήματα του αλλά και ολόκληρα σασί θα βρίσκουν τον δρόμο τους από τα εργοστάσια της Κίνας στα μέσα του διαδικτύου.

iPhone-6-back-part-Evasi0nJailbreak-002

Ο Tanner Marsh σήμερα λοιπόν σε συνεργασία με τα Evasi0nJailbreak.com και FreeAppLife, αναφέρει πως παρέλαβε το πίσω μέρος ενός σασί του 4.7 iPhone 6 στην χρυσή έκδοση του. Το σασί έρχεται απ ευθείας από έναν προμηθευτή της Apple στην Ασία που για εύλογους λόγους δεν θέλησε να κατονομάσει.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω:

Στο βίντεο λοιπόν παρατηρούμε την σύγκριση του με ένα iPhone 5S. Μιας και όλα δείχνουν πως δεν είναι τελικό εξάρτημα του iPhone 6 αλλά κάποιο αρχικό σασί που δημιουργήθηκε του λείπουν και εύλογα οι τελευταίες πινελιές που προσθέτει η Apple και το ανάλογο φινίρισμα.

Επίσης για ακόμη μια φορά παρατηρούμε την αλλαγή θέσης του κουμπιού του power/sleep button,  ένα ανασχεδιασμό  στα κουμπιά ήχου αλλά και στα ανοίγματα του μικροφώνου ενώ άλυτο μυστήριο παραμένει το σημείο για την τοποθέτηση του logo της Apple. Είναι έτσι γιατί θα γίνει φωτεινό και ένα έξυπνο σύστημα ειδοποιήσεων ή έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει το πέρασμα της νέας κεραίας του iPhone;

Σχολιασμός στο φόρουμ