15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέες αποδείξεις δείχνουν πως το iWatch θα εμφανιστεί μάλλον το 4ο τρίμηνο του 2014

    iWatch-concept-All-Todd-Hamilton-001

    To iWatch, το επερχόμενο smartwatch της Apple ίσως δεν κάνει τελικά την εμφάνιση του ούτε τον Νοέμβριο δίπλα στο 5.5 ιντσών iPhone 6 όπως θέλανε οι τελευταίες φήμες.

    Οι ενδείξεις για το παραπάνω μας έρχονται από τον προμηθευτή της Apple TPK Holding ενώ αιτίες για αυτή την καθυστέρηση μάλλον πρέπει να αποδοθούν σε προβλήματα κατά την παραγωγή του νέου προϊόντος της Apple.

    Πάρα το γεγονός πως η TPK δεν έχει αναφέρει την Apple σε καμιά έκθεση της όλες οι φήμες δείχνουν την εν λόγω εταιρεία ως τον βασικό προμηθευτή για τις οθόνες του iWatch. Με βάση λοιπόν σημερινή έκθεση που μας έρχεται από το GforGames διαβάζουμε πως το iWatch θα σημειώσει καθυστερήσεις με την TPK να πηγαίνει πίσω τις παραγγελίες για τουλάχιστον 3 μήνες.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Η TPK αναμένει μεγάλη αύξηση των κερδών της κατά το 4ο τρίμηνο του 2014 κάτι το οποίο σημαίνει πως το iWatch θα μπει στην μαζική γραμμή παραγωγής σε αυτό το χρονικό πλαίσιο και όχι νωρίτερα όπως αρχικά είχε εννοηθεί”

    Το παραπάνω σαν σκέψη το μοιράζονται και πολύ επενδυτές στην Ασία με αρκετές πηγές κοντά στις παραγωγικές γραμμές της Apple. Επίσης τονίζουν πως η Apple αρχικά μάλλον θα κατασκευάσει περί τα 6 εκατομμύρια iWatch αυτό τον χρόνο ένα νούμερο σημαντικό μικρότερο από τις πρώτες εκτιμήσεις που έκαναν λόγω για 20 εκατομμύρια iWatch συσκευές για μέσα στο 2014.

    Αντικειμενικά πάντως κοιτώντας το θέμα δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τελικά το iWatch κάνει την εμφάνιση του ακόμη και το 2015 μιας και τα προβλήματα στην παραγωγή του που το έχουν στοιχειώσει από την πρώτη στιγμή δεν φαίνεται να λύνονται ενώ πλησιάζουμε κοντά στο τέλος του 2014 σε ότι έχει να κάνει με προμηθευτές και παραγγελίες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles