Το Call of Duty Mobile είναι πλέον διαθέσιμο για iPhone, iPad, και Android συσκευές όπως σας είχαμε γράψει και τον προηγούμενο μήνα. Πρόκειται για ένα free-to-play mobile παιχνίδι που περιλαμβάνει χαρακτήρες, όπλα, modes και χάρτες από διάφορα Call of Duty, συμπεριλαμβανομένων των Black Ops και Modern Warfare franchises καθώς επίσης και το πολυαναμενόμενο battle royale mode.

Tο Call of Duty: Mobile θα περιλαμβάνει τα Team Deathmatch, Search and Destroy και Free-For-All modes, καθώς επίσης και τους μεταξύ άλλων χάρτες Hijacked, Nuketown και Crash.

Developed by Tencent Games’ award-winning TiMi Studios and published by Activision, Call of Duty: Mobile delivers the definitive free-to-play, first-person action experience on mobile. For the first time, players will play many of the most beloved maps, competitive modes, iconic characters and signature weapons from across the franchise, including the Modern Warfare and Black Ops universes, in one epic experience …

Πρόκειται για έναν τίτλο που έκανε καιρό να εμφανιστεί και πολλοί παίχτες τον περιμένανε με ανυπομονησία. Αρχικά είχαμε ακούσει για την κυκλοφορία του πίσω τον Μάρτιο και η beta έκδοση του τίτλου έγινε διαθέσιμη τον Μάιο.

Η Activision αναφέρει πως ο τίτλος είναι δωρεάν αν και πρέπει να σας αναφέρουμε πως υπάρχουν in-app αγορές που έχουν ένα εύρος από $0.99 μέχρι και $99.99, και έτσι θα πρέπει να δούμε πόσο δωρεάν είναι και πόσο απαραίτητα είναι τα COD points του τίτλου.