Η αναμονή για εκατομμύρια παίχτες έφτασε στο τέλος της με το Fortnite Chapter 2 να είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες.

Το επικό τέλος του πρώτου κεφαλαίου είχε πιάσει χιλιάδες χρήστες εξαπίνης και είχε αφήσει να εννοηθεί πως η Epic θα προχωρούσε μια μεγάλη αναβάθμιση όπως και έγινε. Πλέον έχουμε ένα νέο χάρτη με το νησί να έχει 13 στο σύνολο τους νέες τοποθεσίες.

Συνεχίζοντας, το gameplay του παιχνιδιού έχει αλλάξει, αφού πλέον η μάχη θα εξαπλώνεται και στη θάλασσα. Η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει τη δυνατότητα να κολυμπάτε, να ψαρεύτε, καθώς και πλωτά οχήματα για να ταξιδεύετε πιο εύκολα στο νέο χάρτη.

Στο Fortnite Chapter 2 θα μπορείτε να κουβαλάτε σε ασφαλές σημείο τα πεσμένα μέλη του squad σας, να κάνετε heal με το Bandage Bazooka, αλλά και να πανηγυρίσετε τις νίκες σας με νέα emotes.

Μια ακόμη gameplay επιλογή είναι να κρυφτείτε σε στάχια ή κάδους και να αιφνιδιάσετε τους αντιπάλους σας ή να προκαλέσετε χάος ανατινάζοντας δεξαμενές καυσίμων ή εκρηκτικά βαρέλια.

Τέλος, η Epic επισημαίνει πως το grind έχει μειωθεί, καθώς θα μπορείτε να κερδίζετε αντικείμενα μέσα από ένα εξ΄ ολοκλήρου νέο XP σύστημα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Battle Pass του παιχνιδιού πατώντας εδώ.