Η AnandTech κυκλοφόρησε σήμερα το αναλυτικό review των iPhone 11 και iPhone 11 Pro. Ως είθισται το site έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αποδόσεις του νέου επεξεργαστή της Apple. Φέτος η Apple είχε αναφέρει πως ο A13 επεξεργαστής είναι 20% πιο γρήγορος από τον προκάτοχο του κάτι το οποίο και επιβεβαιώνεται.

Η Apple φέτος αύξησε την μέγιστη ισχύ του A13 επεξεργαστή σε σύγκριση με τον Α12. Αυτό σημαίνει πως ο νέος επεξεργαστής σε μέγιστη απόδοση είναι 1W υψηλότερος από ότι ο προκάτοχος του. Αυτό βέβαια σημαίνει πως σε απαιτητικές αποδόσεις είναι πιο ευαίσθητος σε υπερχρονισμούς και αύξηση της θερμοκρασίας όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το site.

Τονίζεται όμως πως σε καθημερινή χρήση ο A13 λειτουργεί πολύ πιο αποδοτικά από τον A12 που είχαμε πέρυσι. Επίσης η θερμοαγώγιμη πρακτική της Apple φέτος λειτουργεί σημαντικά καλύτερα στις νέες iPhone συσκευές από ότι πέρυσι.

Εν κατακλείδι το site αναφέρει πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ανταγωνισμός για τον A13 επεξεργαστή της Apple στην αγορά.

“Συμπερασματικά σε ότι αφορά τις αποδόσεις ο A13 και οι πυρήνες τους είναι εντυπωσιακά γρήγοροι. Στον χώρο λοιπόν των mobile συσκευών αυτή την στιγμή δεν έχει ανταγωνισμό μιας και η Apple παρουσίασε ένα chip με διπλάσιες αποδόσεις από το περσινό. Ο A13 κατάφερε φέτος να πιάσει τις καλύτερες προτάσεις που έχουν φέρει στην αγορά η Intel και η AMD και αυτό δείχνει πόσο ισχυρός είναι”