Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την επερχόμενη δραματική ταινία The Banker του George Nolfi, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Brad Kane και Niceole R. Levy. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τους τους Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, και τον Nicholas Hoult.

Το σενάριο που βασίζεται σε πραγματικά πρόσωπα μας παρουσιάζει τους δύο πρώτους Αφροαμερικανούς τραπεζίτες των Η.Π.Α., τον Bernard Garrett (Mackie) και τον Joe Morris (Jackson). Οι άνδρες αυτοί κατά την ταραχώδη δεκαετία του 1950 προσπάθησαν να υπερπηδήσουν τις φυλετικές διακρίσεις και τις ανισότητες του καιρού τους και πήραν το ρίσκο να εγκαθιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στον χρηματοπιστωτικό τομέα, προσλαμβάνοντας μάλιστα ως υπάλληλο έναν λευκό, τον Matt Steiner (Hoult) τον οποίο μάλιστα τον εκπαίδευσαν κατάλληλα ώστε να διευθύνει τις δραστηριότητές της εταιρείας τους ενώ οι ίδιοι παρίσταναν ο ένας τον επιστάτη και ο άλλος τον σοφέρ του για να αποφύγουν τον ρατσισμό.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Nia Long, Jessie Usher, Colm Meaney, Scott Daniel Johnson, Taylor Black και ο Michael Harney.

Η ταινία θα κάνει πρώτα πρεμιέρα στο AFI Fest στις 21 Νοεμβρίου του 2019, ενώ αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αμερικανικές στις 6 Δεκεμβρίου του 2019, ενώ στο AppleTV+ θα είναι διαθέσιμο από τις 31 Ιανουαρίου του 2020.