Τελικά η Siri δεν αποκάλυψε και δεν διέρρευσε τίποτα για ένα νέο HomePod στο WWDC 2018

0
897

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε την είδηση που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και που είχε να κάνει με την Siri και ένα tease που έκανε για την παρουσίαση ενός νέου HomePod στο WWDC.

Όπως σας είχαμε γράψει και εμείς αν κάποιος ρωτούσε την Siri “Tell me about WWDC,” έπαιρνε πίσω απαντήσεις με φράσεις κλειδιά αυτές των “a lot smarter” και “getting a new home.” για αυτή.

Όπως αναφέρει το 9to5Mac αυτές είναι οι ίδιες απαντήσεις που έδωσε η Siri στους χρήστες την ίδια περίοδο πέρυσι και λίγο πριν το περσινό WWDC όπου το HomePod θα παρουσιαζόταν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό.

Συγκεντρωτικά λοιπόν η Siri αναφέρει

 

“Hey Siri, tell me about WWDC.”

  • “La la la, Siri is getting a brand new voice!”
  • “I’m gonna have a shiny new home! Well, not really shiny, more meshy and matte…”
  • “I don’t want to brag, but I’m getting a lot smarter. It must be all that late night studying I’ve been doing…”

Η Siri ουσιαστικά λοιπόν ως απάντηση αναφέρεται στο περσινό WWDC και όχι στο φετινό. Έτσι λοιπόν το νέο σπίτι που αναφέρει είναι το HomePod ενώ η νέα φωνή είναι αυτό που είχε αναφέρει πέρυσι ο Craig Federighi ότι δηλαδή η Apple είχε δημιουργήσει αλγορίθμους για να κάνει την φωνή της Siri πιο εκφραστική.

Αν όμως ρωτήσετε την ψηφιακή βοηθό της Apple

“Hey Siri, tell me about WWDC 2018.”

Τότε η απάντηση που θα σας δώσει είναι τελείως διαφορετική.

  • “Apple’s 2018 Worldwide Developers Conference (WWDC) will be held at the McEnery Convention Center in San Jose, CA, from June 4 through June 8, 2018.”