Σύμφωνα με ανακοίνωση η  Revolut ανοίγει επίσημα τα γραφεία της στην Ελλάδα, έχοντας ως στόχο, όπως τονίζει, να “διαταράξει το τραπεζικό σύστημα” στη χώρα μας.

Προσφέρει μάλιστα γι’ αυτό το λόγο στους Έλληνες χρήστες της εφαρμογής τη δυνατότητα να ανοίξουν δωρεάν έναν τρεχούμενο λογαριασμό.

Ανοίγοντας το λογαριασμό, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων, να κρατά και να ανταλλάσσει 25 νομίσματα μέσα στην εφαρμογή στην πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία, αλλά και να ξοδεύει παγκοσμίως σε 150 νομίσματα χρησιμοποιώντας την Revolut MasterCard κάρτα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσφατη ανακοίνωση: «Η Fintech με έδρα το Λονδίνο έχει ως στόχο να γίνει ο καθημερινός τρεχούμενος λογαριασμός για τους Έλληνες και υπόσχεται να καταργήσει τα σύνορα και να εξαλείψει τα κρυφά τραπεζικά τέλη καθώς στοχεύει σε 150.000 Έλληνες πελάτες μέχρι το τέλος του έτους«. Αν όντως καταφέρει να πιάσει τους 150.000 χρήστες στην χώρα μας μέχρι το τέλος του 2018 θα είναι άλλο ένα ρεκόρ και θα αρχίσει να γίνεται ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τις τράπεζες.

Ο Νικολάι Στορόνσκι, ιδρυτής και CEO της Revolut δήλωσε σχετικά:
 «Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με με υψηλές τραπεζικές προμήθειες και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να τερματίσει το πάρτι για τους τραπεζίτες και να προσφέρει στην Ελλάδα μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση. Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις δαπανών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση δαπανών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας”.

Η προσφορά της κάρτας ισχύει έως τις 20 Απριλίου, για νέους χρήστες μόνο, και μπορεί να ενεργοποιηθεί από το εξής link.

Η βρετανική fintech εταιρεία έχει ως στόχο να γίνει “ο καθημερινός τρεχούμενος λογαριασμός κάθε Έλληνα” αλλά και να καταργήσει τα σύνορα εξαλείφοντας τα τραπεζικά τέλη. Επιθυμεί μάλιστα να αποκτήσει έως και 150.000 Έλληνες πελάτες μέχρι το τέλος του έτους.