Δεν αποτελεί μυστικό πως η Apple πάει ένα βήμα παραπέρα κάθε φορά που έχει να κάνει με την ποιότητα μιας συσκευής, με την οθόνη να αποτελεί το πιο σημαντικό εξάρτημα αυτής.

Η Apple χθες βραβεύτηκε τόσο για την οθόνη του iPhone X όσο και για την αντίστοιχη του iPad Pro.

To Display Week έδωσε στο iPhone X και στο δεύτερης γενιάς iPad Pro το σημαντικό 2018 Display Industry Award, αναγνωρίζοντας τις καινοτομίες που έφεραν αυτές οι οθόνες στην βιομηχανία.

Για το iPhone X ο συνδυασμός μιας OLED οθόνης, με αποδόσεις του πραγματικού μαύρου, HDR υποστήριξη τόσο σε Dolby Vision όσο και σε HDR10, μαζί με την τεχνολογία της Apple True Tone η οποία ρυθμίζει την οθόνη έτσι ώστε να ταυτίζεται με την φωτεινότητα του χώρου, κάνει αυτή την οθόνη την πιο καινοτόμα της αγοράς σε ένα smartphone.

Στο iPad η ProMotion τεχνολογία oθόνης της Apple που έχει αρκούσε για να κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο όντας μάλιστα το πρώτο καταναλωτικό προϊόν με μια οθόνη στα 120Hz και την ικανότητα να μεταβάλει τον ρυθμό ανανέωσης.

Πραγματικά περιμένουμε πως και πως η ProMotion τεχνολογία να κάνει την είσοδο της και σε άλλα Apple προϊόντα όπως το iPhone και το Apple Watch.