Σας είχαμε ενημερώσει πως η Valve και με δημόσια ανακοίνωση της εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόρριψη της Stream Link εφαρμογή της για το iOS από την Apple.

Σε email που έστειλε ο Apple senior VP Phil Schiller σε πάρα πολλούς δυσαρεστημένους και εκνευρισμένους χρήστες της Steam πλατφόρμας αναφέρει πως η Apple δουλεύει πάνω στο θέμα αυτό με την Valve.

O ίδιος αναφέρει πως η Apple νοιάζεται πάρα πολύ ώστε να φέρει υπέροχα παιχνίδια στο App Store και πως η εταιρεία πραγματικά θα ενθουσιαζόταν στην ιδέα της έλευσης Valve τίτλων και υπηρεσιών στο iOS και το Apple TV.

Παράλληλα όμως τονίζει πως η ομάδα review του App Store ανακάλυψε αρκετές παραβιάσεις των όρων της Apple από την Steam Link εφαρμογής.

“Ενδιαφερόμαστε βαθιά στο να φέρουμε υπέροχα παιχνίδια σε όλους τους χρήστες μας στο App Store. Θα λατρεύαμε την ιδέα της έλευσης Valve παιχνιδιών και υπηρεσιών στο iOS και το App TV. Δυστυχώς όμως η ομάδα μας ανακάλυψε πως η Steam Link εφαρμογή της εταιρείας παραβίαζε μια σειρά από κανονισμούς του App Store.”

O ίδιος καταλήγει αναφέροντας πως η Apple συζήτησε με την Valve αυτά τα θέματα και δουλεύει πλέον μαζί τους έτσι ώστε να τους βοηθήσει να φέρουν την εφαρμογή αυτή στο App Store.