Μπορείτε πλέον να πείτε ‘Hey Siri, Ok Google’ για να χρησιμοποιήσετε την Google Assistant στο iPhone …

0
866

Μια σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής Google Assistant στο iOS app σημαίνει ότι πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή ‘Ok Google’ στο iPhone σας – αλλά θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την Siri πρώτα …

Η νεότερη έκδοση της Google Assistant εφαρμογής φέρνει υποστήριξη των Συντομεύσεων της Siri. Όπως αναφέρει το The Verge με αυτό τον τρόπο υπάρχει τρόπος χρησιμοποίησης της εφαρμογής με φωνητικές εντολές.

“Μπορείτε να κάνετε καταγραφή μιας πρότασης όπως το γνωστό “OK Google” ή “Hey Google” και από εκεί και έπειτα όταν αναφέρετε αυτό στην Siri η Assistant εφαρμογή θα ανοίγει άμεση έτοιμη να ακούσει την εντολή σας. Αν το iPhone σας είναι ξεκλείδωτο μπορείτε να έχετε πρόσβαση hands free αναφέροντας “Hey Siri” και κατόπιν “ΟΚ Google” αν αυτή ήταν η φράση που επιλέξατε. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε μια Συντόμευση στην Siri για αυτό τον σκοπό.”

Σίγουρα ο τρόπος αυτός δεν είναι ο πιο χρηστικός αλλά αν έχετε έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας συμβατές με το Google Home και όχι το HomeKit, μπορείτε έτσι να έχετε πρόσβαση φωνητικών εντολών από το iPhone ή το Apple Watch.

O Matt Horton έχει βρει έναν πολύ εύκολο τρόπο για την δημιουργία Συντόμευσης: