Νέες εικόνες από dummy units παρουσιάζουν και το 2ης γενιάς iPhone X

0
1054

Καθώς μπήκαμε στον Αύγουστο έχουμε μια νέα εικόνα και για το 2ης γενιάς iPhone X χάρη στον γνωστό για τις διαρροές του Benjamin Geskin.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα dummy units της φωτογραφίας το φετινό 5.8 ιντσών iPhone X μοιάζει…ταυτόσημο με το τωρινό μοντέλο. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα κρατήσει αναλλοίωτο τον σχεδιασμό του πρώτου με διπλό σύστημα φακών και εδώ στο πίσω μέρος ενώ οι αλλαγές που θα έχει θα αφορούν το εσωτερικό του όπως για παράδειγμα τον επεξεργαστή του που θα είναι πιο γρήγορος.

Όπως και το νέο iPhone X Plus έτσι και το 2ης γενιάς iPhone X αναμένεται να έρθει σε χρωματισμούς του μαύρου, λευκού και ενός νέου χρώματος χρυσού.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα μας σας είχαμε δείξει ένα βίντεο που παρουσίαζε dummy units από το iPhone X Plus και το επίσης νέο 6.1 ιντσών LCD iPhone. Και τα δύο νέα αυτά μοντέλα θα έχουν ένα notch εμπρόσθια για την TrueDepth κάμερα της Apple και θα υιοθετήσουν το Face ID με τις φήμες να θέλουν το iPhone X Plus να έχει ένα σύστημα 3 φακών στο πίσω μέρος ενώ το πιο οικονομικό 6.1 ιντσών LCD iPhone να έχει έναν αναβαθμισμένο φακό στο πίσω μέρος.

Επίσης το 6.1 ιντσών LCD iPhone ίσως είναι αυτό που θα έρθει σε πολλαπλά χρώματα όπως γκρι, μπλε, πορτοκαλί και κόκκινο μια κίνηση που τελευταία φορά την είδαμε η Apple να την κάνει με το iPhone 5C.