Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την επερχόμενη δραματική ταινία Hunters όπου ο βραβευμένος με Χρυσό Αγαλματίδιο, Jordan Peele (Get Out) λειτουργεί εδώ ως εξωτερικός παραγωγός, ενώ του cast ηγείται ο ένας και μοναδικός Al Pacino που κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του σε μια τηλεοπτική σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 10 συνολικά επεισόδια.

Το σενάριο μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 στη Νέα Υόρκη, με τον Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) να υποδύεται τον ‘Jonah Heidelbaum’, έναν νεαρό που οι συγκυρίες το φέρνουν έτσι ώστε να ενταχθεί σε μία μυστική ομάδα Κυνηγών η οποία από το 1977 καταδιώκει Ναζί.

Όλοι τους αναζητούν διασωθέντα στελέχη του Άξονα τα οποία επιδιώκουν να επιβάλλουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Ο αρχηγός του γκρουπ (Al Pacino) είναι αποφασισμένος να εξουδετερώσει και τον τελευταίο Ναζί, αναλαμβάνοντας ως μέντορας για τους νεότερους που επιστρατεύονται στο όλο εγχείρημα.

Στο cast συναντάμε επίσης τον υποψήφιο με Emmy, Dylan Baker (The Good Wife), την Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), τον Greg Austin (Class), την Catherine Tate (The Office), την Tiffany Boone (Beautiful Creatures), τον Saul Rubinek (Warehouse 13), την Lena Olin (Enemies), και την Carol Kane (Hester Street).

Το Hunters θα προβληθεί στο Amazon Prime Video μέσα στο 2020