Η Huawei αντέγραψε τα AirPods και τα ονόμασε FreeBuds

0
2931

H Huawei εδώ και πολύ καιρό είχε αντιγράψει τον σχεδιασμό τον EarPods ακουστικών της Apple και παρουσίαζε κάτι παρόμοιο μαζί με τα Android smartphones της κάθε χρόνο.

Πλέον έχουμε και την αντιγραφή των ασύρματων ακουστικών της Apple, AirPods, να είναι γεγονός.

Το The Verge αναφέρει την απίστευτη ομοιότητα που έχουν τα FreeBuds της Huawei με τα AirPods της Apple ενώ τονίζει ότι η μόνη έκπληξη για αυτό το γεγονός ήταν πως μέχρι και σήμερα δεν είχε αντιγράψει κάποιος άλλος την Apple στο αξεσουάρ αυτό.

Η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη που στα αυτιά κάποιου χρήστη δύσκολα μπορεί κάποιος να μην τα ξεχωρίσει από τα AirPods της Apple.

Η Huawei υποστηρίζει πως τα FreeBuds δίνουν μια αυτονομία 10 ωρών σε μια πλήρη φόρτιση, την διπλάσια από τα AirPods, ενώ η θήκη τους φυσικά αποτελεί και τον φορτιστή τους όπως έχουμε και στα αντίστοιχα της Apple.

To κόστος τους θα ανέρχεται στα €159.

Η εταιρεία δεν επέτρεψε κατά την ανακοίνωση τους στους bloggers να τα χρησιμοποιήσουν κάτι που ίσως σημαίνει πως έχουν υποδεέστερο ήχο από τα αντίστοιχα AirPods….

Εκεί που ξεχωρίζουν σίγουρα είναι στο χρώμα μιας και θα έρθουν και σε μαύρο χρωματισμό. Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση μιας και είναι γνωστό πως ένας από τους διακαής πόθους των Apple χρηστών είναι η εταιρεία να φέρει αυτό τον χρωματισμό και στα δικά της AirPods.