Οι φωτογραφικές λήψεις των smartphones έχουν γίνει καλύτερες από ποτέ αλλά ακόμη δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο μιας DSLR. Μπορεί να είναι κοντά μεν αλλά σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με τους φακούς μιας τελευταίας τεχνολογίας DSLR φωτογραφικής μηχανής… όχι ακόμη τουλάχιστον.

Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει μετά την Samsung (Η Samsung πιάστηκε να χρησιμοποιεί DSLR φωτογραφίες ως απόδειξη της ποιότητας των smartphone καμερών της) και η Huawei. Λήψεις από το τελευταίο διαφημιστικό της εταιρείας για το νέο Nova 3 smartphone της και την κάμερα του αποδείχθηκε – αποκαλύφθηκε πως έγινε όχι από την ίδια την συσκευή αλλά από μια DSLR. H ανακάλυψη αυτή έγινε από έναν Reddit χρήστη AbdullahSab3, via AndroidPolice.

Όπως μπορείτε να δείτε στο διαφημιστικό παραπάνω ένα ευτυχισμένο ζευγάρι αποφασίζει να κάνει λήψη μιας selfie αποδεικνύοντας την AI τεχνολογία της Huawei στις λήψεις φωτογραφικών μιας και η γυναίκα δεν χρειάζεται να προσθέσει καθόλου makeup. Μια φωτογραφία όμως της ηθοποιού σε αυτό το διαφημιστικό σποτ Sarah Elshamy δείχνει πως η λήψη έγινε από μια επαγγελματική DSLR μηχανή και από επαγγελματία φωτογράφο. Το χειρότερο μάλιστα είναι πως το Nova 3 smartphone δεν συμμετείχε καθόλου στο πλάνο αυτό!!!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Huawei κάνει κάτι τέτοιο μιας και στο παρελθόν έχει πιαστεί να προσπαθεί να ξεγελάσει τους καταναλωτές με παρόμοιο τρόπο…..