Η Facebook Messenger εφαρμογή έρχεται στο Mac (και Windows) αργότερα μέσα στον χρόνο. Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει αυτή την νέα εφαρμογή στο F8 συνέδριο της αλλά η είδηση αυτή έχει ήδη διαρρεύσει.

Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε πολλά περισσότερα πέρα από το ένα και μοναδικό screenshot που έχουμε από την Windows έκδοση αυτής της εφαρμογής και η οποία μας δίνει μια απεικόνιση που μοιάζει πολύ κοντά στην Skype desktop εφαρμογή.

Η Facebook Messenger εφαρμογή στο Mac θα προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με την mobile έκδοση της συμπεριλαμβανομένης και της λειτουργίας του γκρουπ βίντεο chat.

“Λανσάρουμε επίσης μια desktop εφαρμογή του Messenger η οποία θα γίνει διαθέσιμη τόσο για Windows όσο και στο macOS. Οι χρήστες θα μπορούν απρόσκοπτα να στέλνουν μηνύματα από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να κάνετε λήψη την Messenger εφαρμογή στο desktop και θα έχει πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά όπως αν ήσασταν στο τηλέφωνο σας – όπως η δυνατότητα group βίντεο κλήσεων. Αυτή την στιγμή κάνουμε κάποια τελευταία τεστ και η εφαρμογή θα διατεθεί παγκοσμίως στους χρήστες αργότερα μέσα στον χρόνο.”