Η Apple έκανε μια σημαντική αναβάθμιση στην προ εγκατεστημένη εφαρμογή Photos με την έλευση των iOS 13 και iOS 13.1 καθώς και του iPadOS. Πλέον καλεί τους Maroon 5 για την ακόμη καλύτερη διαφήμιση της.

Όπως αναφέρει πιο συγκεκριμένα το Billboard, η Apple και η Maroon 5 θα συνεργαστούν για να γίνει promoting το “Memories” χαρακτηριστικό της αναβαθμισμένης Photos εφαρμογή.

Το νέο τραγούδι των Maroon 5 λοιπόν με την ονομασία Memories θα μπορεί να γίνει ο τόνος για αυτό το χαρακτηριστικό κατά την εμφάνιση των φωτογραφιών για περιορισμένο όμως διάστημα.

“Η μπάντα συνεργάστηκε με την Apple για το χαρακτηριστικό Memories που αυτόματα συλλέγει τις ψηφιακές φωτογραφίες και τα βίντεο του χρήστη και τα κατηγοριοποιεί με βάση την τοποθεσία και άλλα κριτήρια. Πλέον οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τραγούδι Memories ως το soundtrack για αυτές τις αναμνήσεις τους”

Το χαρακτηριστικό Memories μέσα στην εφαρμογή Photos ουσιαστικά δημιουργεί βίντεο που μπορεί να περιλαμβάνει και φωτογραφίες και άλλα βίντεο που έχουν γίνει λήψη από τον χρήστη, να βάλει στο παρασκήνιο να παίζει ένα soundtrack ενώ ειδικά εφέ εναλλαγών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.