Η Warner Bros. Pictures κοινοποίησε σήμερα το νέο και τελικό trailer της ταινίας Godzilla: King of the Monsters. Η ταινία αποτελεί ουσιαστικά την τρίτη και προτελευταία προσθήκη στην λεγόμενη MonsterVerse σειρά ταινιών  με την πρώτη να είναι το Godzilla (2014) και την δεύτερη το Kong: Skull Island (2017).

Η ιστορία ακολουθεί τις ηρωικές προσπάθειες της κρυπτό-ζωολογικής υπηρεσίας Monarch, καθώς τα μέλη της αντιμετωπίζουν μία σειρά από τέρατα θεϊκών διαστάσεων, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρού Godzilla, ο οποίος συγκρούεται με τη Mothra, τον Rodan και τον απόλυτο εχθρό του, τον τρικέφαλο King Ghidorah. Όταν αυτά τα αρχαία υπέρ-είδη, τα οποία πιστεύονταν ότι ήταν μύθοι, αναδύονται ξανά, ανταγωνίζονται για την υπεροχή, αφήνοντας την ίδια την ύπαρξη της ανθρωπότητας να κρέμεται από μία κλωστή.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Michael Dougherty ενώ πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι:  Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Ken Watanabe και Charles Dance.

To Godzilla: King of the Monsters θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου 2019.