Η επιτυχία που σημειώνει το Fortnite στο iOS δεν έχει προηγούμενο και πλέον έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ. Όπως αναφέρει η Sensor Tower, το Fortnite έφερε κέρδη μεγαλύτερα από $100 εκατομμύρια για μια περίοδο 90 μόλις ημερών.

Ο τίτλος της Epic Games έτσι έγινε η δεύτερη γρηγορότερη εφαρμογή που ξεπερνάει τα $100 εκατομμύρια σε έσοδα σε 90 μέρες με το Clash Royale να έχει καταφέρει το ίδιο τεράστιο άθλο σε 51 μέρες από το λανσάρισμα του στο iOS.

“To Clash Royale κατάφερε να είναι ο τίτλος εκείνος που ξεπέρασε το φράγμα των $100 εκατομμύριων σε κέρδη στο iOS γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο και μάλιστα σε μόλις 51 μέρες από το λανσάρισμα του. Το Fortnite κατάφερε το ίδιο σε 90 μέρες και έτσι πέρασε επάξια στην δεύτερη θέση”

Αυτό που πρέπει επίσης να σημειώσουμε είναι πως το Fortnite ξεκίνησε την διάθεση του μέσω μιας περιόδου με προσκλήσεις για τους παίχτες που κράτησε 12 εβδομάδες και φυσικά αυτό είχε μια αρνητική επίδοση στα έσοδα του τίτλου.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Fortnite είναι το PlayerUnkown’s Battlegrounds, το οποίο λανσαρίστηκε μόλις μερικές μέρες μετά το Fortnite. Το PUGB Mobile, βρισκόμενο στην 60η μέρα του δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα $100 εκατομμύρια σε κέρδη ακόμη.