Η εποχή των δεινοσαύρων ήρθε στο iOS με την παγκόσμια κυκλοφορία του Durango: Wild Lands από το Nexon and What! Studio.

Ο τίτλος πρόκειται για ένα τεράστιο open-world, sandbox MMO, με το παιχνίδι να επιτρέπει στους παίχτες να εξερευνήσουν έναν τεράστιο προϊστορικό κόσμο στον οποίο κυριαρχούν οι δεινόσαυροι. Σε αυτό τον άγριο κόσμο οι παίχτες πρέπει να πολεμήσουν για την επιβίωση τους καθώς επίσης και να σκεφτούν έξυπνα για την εξασφάλιση τροφής και πολλών ακόμη.

Στο παιχνίδι οι παίχτες μεταφέρονται από την μοντέρνα Γη σε αυτόν τον αφιλόξενο κόσμο εξαιτίας ενός φαινομένου που επηρέασε τον χωρόχρονο. Θα χρειαστεί να κυνηγήσετε, να κατασκευάσετε, να μαγειρέψετε, να καλλιεργήσετε καθώς και να κατασκευάσετε κτίρια αν θέλετε να καταφέρετε να επιβιώσετε.

Το παιχνίδι δεν είναι μόνο single player επίσης. Πολλοί παίχτες μπορούν να συγκεντρωθούν μαζί για να δημιουργήσουν φατρίες που θα τους επιτρέψει να ενταχθούν σε χωρία και να πολεμήσουν όλοι μαζί σε μάχες.

Το Durango: Wild Lands είναι διαθέσιμο στο App Store. Ο τίτλος είναι συμβατός με το iOS 9 και νεότερο λογισμικό και είναι δωρεάν προς λήψη (υπάρχουν και in app αγορές).