Το CNBC κοινοποίησε σήμερα μια νέα έκθεση που αναδεικνύει τις πρόσφατες προσλήψεις και αγγελίες εργασίας από την Apple και το τι θα μπορούσαν να σημαίνουν αυτές για τα μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε για τρεις αγγελίες εργασίας αυτό το καλοκαίρι που έχουν να κάνουν με επεξεργαστές αισθητήρων και αισθητήρων υγείας κάτι που κάνει το CNBC να πιστεύει πως η Apple δουλεύει πάνω σε ένα νέο chip για να επεξεργάζεται δεδομένα υγείας από αισθητήρες όπως αυτούς που συναντάμε στο Apple Watch.

“H Apple έχει μια ομάδα που δουλεύει πάνω στην ιδέα ενός επεξεργαστή που θα μπορεί να αντιλαμβάνεται καλύτερα τις πληροφορίες υγείας από αισθητήρες που έρχονται από το εσωτερικό των συσκευών – Αυτό δείχνουν και συγκεκριμένες αγγελίες εργασίας της εταιρείας. Μια τέτοια ενέργεια ενός νέου και δικού της chip θα έδινε στην Apple την δυνατότητα προσθέσει περισσότερα χαρακτηριστικά καθώς και να βελτιώσει την ακρίβεια του hardware της.”

Η Apple αυτή την στιγμή σχεδιάζει ένα ολιστικό πακέτο συστήματος ή SIP όπως είναι τα αρχικά του που βρίσκεται μέσα σε κάθε Apple Watch. Επίσης έχει μικρό επεξεργαστές στα iPhones που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή για παράδειγμα των βημάτων του χρήστη.

Η σημερινή έκθεση δείχνει πως η Apple έχει στόχο να ενσωματώσει περισσότερους αισθητήρες στις συσκευές της στο μέλλον.

Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε προβλέψει τους προηγούμενος μήνες πως το επόμενης γενιάς Apple Watch – που μάλλον θα δούμε τον επόμενο μήνα – θα έχει βελτιωμένο αισθητήρα καταγραφής καρδιακών παλμών με νέα χαρακτηριστικά, ένα νέο σχεδιασμό και μια μεγαλύτερη οθόνη.