Το Apple Watch μπορεί να υιοθετήσει μια microLED οθόνη μέχρι το 2018

0
196

tim-cook-apple-watch

Τα πλάνα της Apple για τον χώρο των microLED οθονών έχουν ήδη γίνει γνωστά με μερικούς μάλιστα να αναφέρουν ότι η εταιρεία ήδη είναι σε διαδικασία δοκιμαστικής παραγωγής τους.

Μια νέα σημερινή αναφορά από το Nikkei υποστηρίζει ότι η Apple προσανατολίζετε να υιοθετήσει microLED οθόνες στις wearable συσκευές της μάλιστα μέχρι και το 2018

Η αναφορά εξηγεί πως η Apple ελπίζει ότι θα οδηγήσει τις εξελίξεις στην παραγωγή των microLED. Αυτή την στιγμή η εταιρεία στηρίζεται στην Samsung για τις επερχόμενες iPhone 8 OLED οθόνες αλλά σίγουρα και μάλιστα σύντομα θα θέλει να αλλάξει το πλάνο αυτό εξάρτησης από μια μόνο εταιρεία παραγωγής.

Αυτή την στιγμή η Apple είναι η μόνη εταιρεία που δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στην τεχνολογία microLED.

Το σίγουρο είναι πως είμαστε μακριά ακόμη από ένα microLED smartphone και αυτό εξαιτίας των προβλημάτων στην μαζική παραγωγή τους.

Στην περίπτωση όμως των wearable συσκευών τα πράγματα είναι διαφορετικά και έτσι ίσως δούμε αυτή την νέα τεχνολογία οθονών ακόμη και του χρόνου από την Apple στον χώρο αυτό.

“Apple is working very hard to foster the micro-LED technology … the company could push the use of new display tech as early as next year,” said an executive with close knowledge of display technology.

“At this point, Apple is the only company who is able to roll out micro-LED, a technology that is still at an early stage of development, and cover the high costs incurred by the low yield rate,” the person said.