19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Όχι, η Apple δεν φέρνει την καταγραφή κλήσεων στην επόμενη έκδοση του iOS

    Έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως η Apple μπορεί να έφερνε το χαρακτηριστικό της καταγραφής FaceTime κλήσεων σε μελλοντική έκδοση του iOS. Μια εικόνα που διέρρευσε μάλιστα από εμφάνιζε αυτό το χαρακτηριστικό στις Ρυθμίσεις δίνοντας την εντύπωση πως οι iOS χρήστες θα μπορούν στο άμεσο μέλλον να καταγράφουν τις συνομιλίες που κάνουν.

    Τελικά όμως φαίνεται πως αυτό το χαρακτηριστικό είναι αυτή την στιγμή μόνο για εσωτερική χρήση από τους εργαζομένους της Apple και όχι κάτι το οποίο η εταιρεία σκέφτεται να δώσει στο ευρύ κοινό. Σύμφωνα με το 9to5Mac η Apple έχει αυτό το χαρακτηριστικό για τους εργαζομένους που κάνουν τεστ στην εφαρμογή του τηλεφώνου και του FaceTime.

    “Το χαρακτηριστικό αυτό είναι σε builds του iOS που προορίζονται για τους μηχανικούς της Apple και υπάρχει μόνο για τεστ που γίνονται. Δεν θα γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό”

    Μάλιστα ακόμη και για τους εργαζομένους που χρησιμοποιούν αυτό το χαρακτηριστικό η Apple έχει αυστηρά μέτρα τονίζοντας πως μόνο ο εκάστοτε υπεύθυνος μηχανικός μπορεί να κάνει χρήση της συσκευής με αυτό ενεργοποιημένο και κανένας άλλος.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.