19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Όταν η μεθοδευμένη λάσπη που ρίχνουν κάποιοι στην Apple αποκαλύπτεται

    b3706079-4911-497c-8940-f1a111647eb0-2060x1236

    Πολλά δημοσιεύματα όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν την εμφάνιση τους μετά το Spring Forward media event της Apple με πολλά από αυτά να προσπαθούν να εξηγήσουν την απόφαση της εταιρείας να βγάλει στην αγορά ένα smartwatch με αξία άνω των $10.000.

    Υπήρχαν αρθρογράφοι που άσκησαν κριτική, υπήρχαν άλλοι που προσπάθησαν να καταλάβουν την κίνηση αυτή της Apple και να παρουσιάσουν τα δεδομένα ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να μπουν ακόμη και στο μυαλό του Ive για να παρουσιάσουν την σχεδιαστική αξία που έχει κάθε προϊόν που βγαίνει από τον ίδιο που είναι ένας από τους κορυφαίους αν όχι ο κορυφαίος βιομηχανικός σχεδιαστής στον κόσμο.

    Μέσα σε αυτούς κάποιοι μεθοδευμένα προσπάθησαν να ρίξουν για ακόμη μια φορά λάσπη σε ένα προϊόν της Apple χωρίς καν να το έχουν δει ή δοκιμάσει από κοντά.

    Ο αρθρογράφος λοιπόν της Guardian χθες ούτε λίγο ούτε πολύ και για να κερδίσει εντυπώσεις, αναφερόμενος στο Apple Watch της εταιρείας διατυμπάνιζε “πως κάτι τέτοιο δεν θα είχε γίνει αν ο Steve Jobs ήταν εν ζωή” γνωστή πλέον καραμέλα πολλών.

    Συγκεκριμένα και αποσπασματικά διαβάσαμε λοιπόν:

    “Όλα αυτά έγιναν πριν η Apple παρουσιάσει το πιο άτομο προϊόν στην ιστορία της σαν εταιρεία. Ένα $10.000+ 18Κ χρυσό ρολόι. Έμοιαζε σαν η Apple να ήθελε να βραβεύσει τον εαυτό της για ότι καλό έχει κάνει στον κόσμο έτσι ώστε να δικαιολογήσει την είσοδο της σε μια τέτοια αγορά. Όλα αυτά μας παρουσιάστηκαν χωρίς ίχνος ειρωνείας. Η Apple δεν είχε εδώ και 10 χρόνια προϊόν που να έχει αποτύχει στην αγορά αλλά όπως όλα δείχνουν το Apple Watch θα το αλλάξει αυτό και θα είναι το πρώτο.”

    Πολλοί λοιπόν διάβασαν αυτό το άρθρο, ενώ είμαστε σχεδόν σίγουροι πως κάποιοι θα το αναδημοσίευσαν και στην Ελλάδα μέσω τον site τους.

    Ο αγαπητός όμως Jim Dalrymple της The Loop ανακάλυψε για κακή τύχη της Guardian και όλων των υποστηρικτών του εν λόγου άρθρου πως ο αρθρογράφος του είναι σύμβουλος μάρκετινγκ στην βιομηχανιών ρολογιών.

    Συγκεκριμένα ο Jim αναφέρει:

    “To άρθρο της Guardian είχε αρθρογράφο τον Martin McNulty, που με ψηλά γράμματα στο κάτω μέρος του άρθρου αναγράφει ότι είναι chief executive για την Forward3D και για την Locaria που ουσιαστικά είναι εταιρείες μάρκετινγκ με πελάτες τους εταιρείες που κατασκευάζουν ακριβά ρολόγια πολυτελείας!!!”

    Μετά την δημοσίευση – απάντηση – αποκάλυψη της The Loop η ιδιότητα αυτή του αρθρογράφου εμφανίστηκε στο κάτω μέρος του δημοσιεύματος του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles