11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Όσοι είχατε άγχος αν το νέο σας iPhone 6 θα έχει logo μπορείτε πλέον να ηρεμήσετε

    Μόλις λάβαμε νεές φωτογραφίες που έκανε διαθέσιμες το Nowhereelse.fr οι οποίες υποτίθεται ότι ανήκουν σε εξαρτήματα του νέου iPhone 6 και στις οποίες μπορούμε να διακρίνουμε διάφορα χαρακτηριστικά.

    ne_iphone6_trayshome-800x666

    Στο πρώτο σετ, βλέπουμε τις θήκες για SIM κάρτα να είναι σε 3 χρώματα άρα δε θα έχουμε κάποια σημαντική αλλαγή στον τομέα του χρωματισμού που σημαίνει ότι τα γνωστά χρώματα, space gray, gold και silver θα είναι διαθέσιμα. Επίσης παρατηρούμε ότι οι θήκες για την SIM είναι ελαφρώς καμπυλωμένες κάτι το οποίο συνάδει με τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι το νέο iPhone θα μια ελαφρία καμπύλη στον σχεδιασμό του.

    ne_iphone6_embeddedlogo-800x666Στο επόμενο σετ βλέπουμε το logo που υποτίθεται ότι θα έχει η νέα συσκευή στο πίσω μέρος της. Αν και υπήρχαν φήμες για χρήση scratch-resistant υλικού, δοκιμές που έγιναν απο το Nowhereelse.fr δεν έδειξαν κάτι τέτοιο. Να σημειώσουμε πως η Apple είχε να χρησιμοποιήσει logo στις συσκεύες της απο το 2007 με την παρουσίαση του πρώτου iPhone.

    ne_iphone6_motorspeaker-800x334Τέλος, σε αυτό το σετ βλέπουμε το εσωτερικό ηχείο του κινητού που είναι μεγαλύτερο απ’ότι αυτό στο 5s καθώς και τον μηχανισμό δόνησης που αυτή την φορά είναι σχεδιασμένος σε σχήμα ορθογωνίου.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles