21.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα αντικατάστασης της iSight Camera του iPhone 6 Plus

    iphone-6-plus-rear

    H Apple την Παρασκευή ξεκίνησε ένα iSight Camera πρόγραμμα αντικατάστασης για το iPhone 6 Plus. Η εταιρεία αναφέρει ότι ανακάλυψε πως σε μερικές συσκευές η iSight κάμερα έχει ένα εξάρτημα που μπορεί να αποτύχει και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα την λήψη θολών φωτογραφιών από την εν λόγω κάμερα.

    Το πρόγραμμα αυτό αντικατάστασης είναι μόνο για συσκευές iPhone 6 Plus ενώ η Apple τονίζει πως μόνο ένας μικρός αριθμός συσκευών αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αν λοιπόν το 6 Plus σας κάνει λήψεις θολών φωτογραφιών και ο σειριακός αριθμός της συσκευής ανήκει στις συσκευές που έχει αναγνωρίσει η Apple τότε η εταιρεία θα κάνει την αντικατάσταση στην κάμερα της συσκευής σας εντελώς δωρεάν.

    Αυτοί που ενδιαφέρεστε για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα αντικατάστασης και αν ελέγξετε τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας πηγαίνετε στην σελίδα υποστήριξης εδώ. Στην Ελλάδα την ευθύνη των αντικαταστάσεων θα έχουμε οι επίσημοι Authorised Service Providers της Apple όπως για παράδειγμα η iSystem.

    H Apple τέλος τονίζει πως το 6 Plus του κατόχου θα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικό για να επωφεληθεί της δωρεάν αυτής αντικατάστασης. Αν η συσκευή έχει κάποια άλλη ζημιά ή ραγισμένη οθόνη τότε θα πρέπει πρώτα ο κάτοχος να επισκευάσει αυτή την ζημία πριν ζητήσει δωρεάν αντικατάσταση της iSight κάμερας.

    Το πρόγραμμα θα καλύψει 6 Plus συσκευές για 3 χρόνια από την ημερομηνία της αγοράς τους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles