13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 8.4

    Screen Shot 2015-08-23 at 19.17.21

    Αν δεν αναβαθμίσατε την συσκευή σας στην iOS 8.4 πλέον είναι αργά. Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την εν λόγω έκδοση του λογισμικού και έτσι δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε σε αυτή. Όλοι οι χρήστες πλέον κάνοντας restore την συσκευή τους θα μεταβούν απευθείας στην 8.4.1 ή σε νεότερη έκδοση του λογισμικού.

    Αν είστε στην 8.4 τώρα ή σε κάποια άλλη έκδοση που δέχεται jailbreak θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά μέχρι η 8.4.1 να γίνει jailbreak και αυτή ή ακόμη καλύτερη όταν το iOS 9 αποκτήσει ένα jailbreak εργαλείο. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που θέλετε ακόμη να έχετε μια jailbroken συσκευή.

    Χθες αναφέρθηκε πως η ομάδα της Pangu κατάφερε και έκανε jailbreak την 8.4.1 αλλά οι πιθανότητες να δούμε ένα jailbreak εργαλείο για αυτή την έκδοση μάλλον είναι ελάχιστες. Το πιο πιθανό είναι πως η ομάδα της Pangu θα κρατήσει αυτά τα exploits για να μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει με την έλευση του iOS 9.

    Αν λοιπόν είστε στην 8.4 και θέλετε να έχετε την συσκευή σας jailbroken μην αναβαθμίσετε σε καμιά περίπτωση στην 8.4.1. Αν θέλετε να κάνετε restore την συσκευή σας μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το Cydia Impactor εργαλείο που σας επιτρέπει κάτι τέτοιο ενώ παραμένετε στο ίδιο firmware.

    Αυτή η κίνηση της Apple λοιπόν φαίνεται όπως όλα δείχνουν αν είναι το τέλος για φέτος του iOS 8.3/8.4 jailbreak.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles