24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της Pro Display XDR σε ένα βίντεο

    Η Pro Display XDR οθόνη της Apple αν μη τι άλλο και πέρα από την επαγγελματική της φύσης είναι εντυπωσιακή από κάθε άποψη.

    Η πρώτη οθόνη Retina 6K 32 ιντσών που έγινε ποτέ. Έως και 1600 nit φωτεινότητα. Ένας εντυπωσιακός λόγος αντίθεσης 1.000.000:1 και εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης. Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα που παρουσιάζονται με εξαιρετική ακρίβεια. Και δυναμικό εύρος που μεταμορφώνει την επαγγελματική ροή εργασίας. Αυτή είναι η οθόνη Apple Pro Display XDR. Η καλύτερη επαγγελματική οθόνη στον κόσμο.

    Οι τυπικές οθόνες των επιτραπέζιων υπολογιστών έχουν συνεχή φωτεινότητα περίπου 350 nit. Ορισμένες επαγγελματικές οθόνες υπερβαίνουν αυτήν την τιμή, αλλά οι περισσότερες μπορούν να τη διατηρήσουν μόνο για μικρά χρονικά διαστήματα. Η οθόνη Pro Display XDR παράγει, κορυφαία στην αγορά, συνεχή φωτεινότητα 1000 nit σε όλο το εύρος οθόνης και 1600 nit στην υψηλότερη απόδοσή της.* Σου προσφέρει την ισχύ να διατηρείς εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα χωρίς να εξασθενεί ποτέ. Μαζί με τον αποδοτικό έλεγχο οπίσθιου φωτισμού, παρέχει εκπληκτική αντίθεση ανάμεσα στα πιο φωτεινά ανοιχτά χρώματα και στα πιο σκούρα μαύρα χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι ένας απίστευτος λόγος αντίθεσης 1.000.000:1 και εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες XDR.

    Η οθόνη Pro Display XDR σού δίνει πάντα την πιο ρεαλιστική εικόνα της εργασίας σου. Μια ευρεία γκάμα χρωμάτων P3 παρέχει μια παλέτα χρωμάτων με δυνατότητα δημιουργίας των πιο ζωηρών εικόνων. Με πραγματικό χρώμα 10 bit, η οθόνη Pro Display XDR μπορεί να παράγει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα με εξαιρετική ακρίβεια. Η υπερσύγχρονη βαθμονόμηση και ένας εξελιγμένος αλγόριθμος εξασφαλίζουν ότι έχετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα χρωμάτων.

    Όταν πολλά άτομα ελέγχουν μαζί μια εργασία σε μία μοναδική οθόνη, είναι σημαντικό να βλέπουν όλοι το ίδιο πράγμα. Παρόλο που οι περισσότερες επαγγελματικές οθόνες επιτραπέζιων υπολογιστών, θεωρητικά, έχουν ευρεία γωνία θέασης, στην πραγματικότητα, η ποιότητα των χρωμάτων και των εικόνων αλλοιώνεται όταν η γωνία θέασης είναι εκτός άξονα. Με κορυφαία στην αγορά τεχνολογία πόλωσης, η οθόνη Pro Display XDR επιτυγχάνει μια εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης που διατηρεί τα χρώματα και την αντίθεση σε εξαιρετικό βαθμό.

    Κάθε οθόνη Pro Display XDR είναι κατασκευασμένη για εξαιρετικά χαμηλή ανακλασιμότητα. Και αν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα μη ελεγχόμενου φωτισμού, υπάρχει μια καινοτόμα ματ επιλογή με το γυαλί τεχνολογίας nano-texture. Οι τυπικές ματ οθόνες έχουν μια επίστρωση που έχει προστεθεί στην επιφάνειά τους και διαχέει το φως. Ωστόσο, αυτές οι επιστρώσεις μειώνουν την αντίθεση ενώ παράγουν ανεπιθύμητη θόλωση και λάμψη. Η τεχνολογία nano-texture στην οθόνη Pro Display XDR είναι στην πραγματικότητα χαραγμένη μέσα στο γυαλί σε επίπεδο νανόμετρου. Το αποτέλεσμα είναι μια οθόνη με υπέροχη ποιότητα εικόνας που διατηρεί την αντίθεση ενώ διαχέει το φως για να μειωθεί η λάμψη στο ελάχιστο δυνατό.

    Το μοτίβο πλέγματος που έχει κατασκευαστεί μέσα στο αλουμίνιο έχει πολλά πλεονεκτήματα. Διπλασιάζει και παραπάνω την επιφάνεια που είναι εκτεθειμένη στον αέρα, διευκολύνοντας την πρόσθετη ροή του αέρα και λειτουργώντας ως απαγωγός θερμότητας. Αυτό βοηθάει στη γρήγορη και ήσυχη ψύξη, επιτρέποντας στην οθόνη Pro Display XDR να διατηρεί ένα υπερβολικό επίπεδο φωτεινότητας επ’ αόριστον. Αεραγωγοί εισόδου και εξόδου λειτουργούν μέσω αυτού του μοτίβου για να εισάγουν ψυχρό αέρα και να εξάγουν το θερμό αέρα από το σύστημα, περιορίζοντας την πιθανότητα να προσληφθεί ξανά ο θερμός αέρας.

    Στο βίντεο του 9to5Mac παρακάτω έχουμε μια παρουσίαση όλων των παραπάνω και πολλών ακόμη:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles