12.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Χιουμοριστικό βίντεο παρουσιάζει την αστεία πλευρά της λήψης κλήσεων από το Apple Watch [Video]

    apple-watch-fail-640x361

    Εν αναμονή της επίσημης κυκλοφορίας του Apple Watch δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν να δουν πως θα είναι η εμπειρία λήψης κλήσεων του iPhone από τον καρπό τους. Θα αποτελέσει ευκολία και άνεση ή θα δημιουργήσει έναν πονοκέφαλο στους χρήστες η νέα αυτή δυνατότητα;

    Επίσης με την υπηρεσία Continuity της Apple πλέον μπορούμε να κάνουμε λήψη μιας κλήσης στο iPhone τόσο από το Mac όσο και από το iPad. Με την έλευση του Apple Watch ένας χρήστης θα έχει ακόμη μια επιπλέον επιλογή.

    Μπορεί σε κάποιους το παραπάνω να λέγεται απίστευτη άνεση αλλά είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί ο εργασιακός ή οικιακός σας χώρος σε ένα μόνιμο κουδούνισμα από 3 ή και περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα.

    Δείτε την χιουμοριστική πλευρά αυτή στο παρακάτω βίντεο:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles