16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν ένα iPhone 6 με ενσωματωμένο λογότυπο και προεξοχή στην κάμερα

    iphone_6_shell_parts-640x416

    Σήμερα σας έχουμε ένα νέο σετ από φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσω του Feld & Volk και που μας παρουσιάζουν διάφορα μέρη του επερχόμενου iPhone 6 της Apple που όπως όλα δείχνουν η Apple θα μας το παρουσιάσει στις 9 Σεπτεμβρίου.

    Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε η εν λόγο φωτογραφίες μας παρουσιάζουν εσοχές στα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης, ένα προεξέχον φακό στην οπίσθια κάμερα του iPhone καθώς και ένα ενσωματωμένο λογότυπο της Apple το οποίο μπορεί να έχει κατασκευαστεί από Liquidmetal.

    Οι διαρροές αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες εβδομάδες και οι σημερινές φωτογραφίες προσθέτουν ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ που ακούει στο όνομα iPhone 6.

    Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν παρακάτω:

    iphone_6_recessed_volume-640x203

    iphone_6_camera_ring-640x480

    ApplelogoiPhone61-640x509

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles