22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φήμη: Το iPhone 8 μπορεί να έχει έναν Smart Connector για ασύρματη φόρτιση

    smart-connector

    Το The Verifier από το Ισραήλ υποστηρίζει πως το επερχόμενο iPhone θα ενσωματώνει την ειδική συνδεσμολογία της Apple Smart Connector που θα επιτρέπει στην συσκευή να φορτίζει ασύρματα ενώ θα την κάνει και συμβατή με μια σειρά από αξεσουάρ επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτή την στιγμή η Apple χρησιμοποιεί την εν λόγω συνδεσμολογία μόνο στην γραμμή του iPad Pro.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα Smart Connector φημολογείται πως θα έρθει σε μια iPhone συσκευή. Αν θυμηθούμε πριν την έλευση του iPhone 7 είχαμε μια σειρά από διαρροές που ήθελαν την συσκευή να έρχεται με μια τέτοια συνδεσμολογία στο πίσω μέρος της. Αν και η διαρροή του σχεδιασμού συνολικά της συσκευής επιβεβαιώθηκε με την παρουσίαση της συσκευής αυτό που έλειπε ήταν τελικά το Smart Connector που παρέμεινε στα iPad.

    To The Verifier αναφέρει επίσης πως η Apple θα χρησιμοποιήσει την εν λόγω συνδεσμολογία έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί η συσκευή με μια σειρά από αξεσουάρ επαυξημένης ή/και ψηφιακή πραγματικότητας.

    Φυσικά μέχρι να φτάσουμε και στο στάδιο των πρώτων διαρροών εξαρτημάτων για τα επερχόμενα iPhones της Apple το παραπάνω θα παραμείνει ως ακόμη μια φήμη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles