23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Διέρρευσαν τα πρώτα σχεδιαγράμματα του iPhone 8; Τι δείχνουν

    iPhone-8-schematics-780x618

    Υποτιθέμενα σχεδιαγράμματα για το iPhone 8 διέρρευσαν σήμερα δείχνοντας μια σειρά από αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της συσκευής.

    Όπως θέλουν και οι τελευταίες φήμες το Home Button έχει αφαιρεθεί για να δώσει χώρο για μια μεγαλύτερη οθόνη ενώ δεν υπάρχει πουθενά σημάδι για το που θα μπορεί είναι ο αισθητήρας τον δαχτυλικών αποτυπωμάτων πλέον.

    Να τονίσουμε πως τα εν λόγω σχεδιαγράμματα είναι από ένα iPhone 8 πρωτότυπο και έτσι ακόμη και αν έχουν μεγάλη ακρίβεια ο τελικός σχεδιασμός μπορεί να είναι διαφορετικός.

    Αυτό που δείχνουν σίγουρα είναι πως η Apple σκέφτεται σοβαρά ένα τελείως νέο σχεδιασμό για το iPhone 8 με αφαίρεση μάλιστα και του Home Button – μια δραστική κίνηση αν μη τι άλλο.

    H οθόνη φαίνεται να επεκτείνετε μέχρι τις άκρες της συσκευής μη δίνοντας περιθώρια για μεγάλα πλαίσια.

    Ένα πολύ λεπτό πλαίσιο φαίνεται να κρατάει τις μάλλον δυο γυάλινες επιφάνειες του σασί μπρος και πίσω και παρατηρούμε πως αυτές είναι επίπεδες και όχι κυρτές όπως στις περιπτώσεις των Edge συσκευών της Samsung.

    O αισθητήρας των δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν φαίνεται πουθενά και έτσι αυτό σημαίνει πως ίσως η Apple τελικά τον ενσωματώσει μέσα στην ίδια την οθόνη.

    Επίσης υπάρχουν δυο μεγάλοι αισθητήρες στο αριστερά του εμπρόσθιο μικροφώνου. Ο ένας θα είναι μάλλον για την εμπρόσθια κάμερα και ο άλλος μπορεί να είναι ο φημολογούμενος αισθητήρας για την αναγνώριση της ίριδας του ματιού ή του προσώπου.

    Στο πίσω μέρος συναντούμε ένα σύστημα διπλών φακών αλλά σε κάθετη διάταξη.

    Τα παρακάτω σχεδιαγράμματα είναι από ένας εργαζόμενο σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται iPhone 8 πρωτότυπα.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles