19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Φήμη: Το Apple Pencil 3 έρχεται μαζί με τα νέα iPad Pro την επόμενη εβδομάδα

    Σύμφωνα με μια διαρροή στο Weibo, η Apple είναι έτοιμη να λανσάρει ένα 3ης γενιάς Apple Pencil στο “Spring Loaded” ψηφιακό event της την Δευτέρα. Ο λογαριασμός του Weibo έχει την ονομασία UnclePan και κατά το παρελθόν έχει δώσει πληροφορίες με ακρίβεια.

    Υποτιθέμενα το 3ης γενιάς Apple Pencil εμφανίστηκε σε φωτογραφία στο Twitter τον περασμένο μήνα. Πάρα αυτά το αξεσουάρ αυτό ήταν δύσκολο να το ξεχωρίσεις από το τωρινής γενιάς Apple Pencil με την μόνη διαφορά που φαινόταν στην φωτογραφία να είναι το matte φινίρισμα του.

    Το τωρινό Apple Pencil αναβαθμίστηκε τελευταία φορά το 2018 με την έλευση του 2018 iPad Pro. Αυτή την στιγμή η Apple έχει στην αγορά τόσο το πρώτης όσο και δεύτερης γενιάς Apple Pencil.

    Purported photo of the new Apple Pencil

    Οι πληροφορίες για το 3ης γενιάς Apple Pencil είναι ελάχιστες αυτή την στιγμή αλλά είναι πιθανό να συμπεριλαμβάνει κάποιους νέους αισθητήρες που θα το κάνουν συμβατό αποκλειστικά για τα επερχόμενα 2021 iPad Pro και ίσως έχουμε και βελτιώσεις στην ακρίβεια που θα δίνει. Ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά που αναμένουμε στο επερχόμενο 12.9 ιντσών iPad Pro είναι η έλευση για πρώτη φορά μιας mini-LED οθόνης που θα φέρει καλύτερη φωτεινότητα και επίπεδα αντιθέσεων.

    Τα νέα iPad Pro θα έρθουν με τον νέο A14X επεξεργαστή ανεβάζοντας κατακόρυφα τις επιδόσεις τους ειδικά μιας και αυτός ο επεξεργαστής είναι βασισμένος στον M1 επεξεργαστή των νέων Mac. Το Bloomberg επίσης έχει αναφέρει πως η συσκευή θα έχει μια Thunderbolt θύρα για πρώτη φορά.

    Στο ίδιο ποστ στο Weibo διαβάζουμε πως και η κυκλοφορία των AirPods Pro 3 έρχεται πολύ σύντομα!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.