14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τους νέους χρωματισμούς για τις Ανοιξιάτικες iPhone 12 MagSafe θήκες

    Πριν μερικές μέρες ένας Twitter χρήστης με την ονομασία “Tommy Boi” κοινοποίησε μια φωτογραφία από 4 νέου χρωματισμού iPhone 12 MagSafe θήκες. Ακόμη ένας Twitter χρήστης με την ονομασία Majin Bu κοινοποίησε νέες εικόνες που δείχνουν ακόμη περισσότερους χρωματισμούς για αυτή την σειρά θηκών της Apple.

    Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν μια μεγαλύτερη αρμονία στους χρωματισμούς με αυτούς σίγουρα να υιοθετούνται και σε λουράκια της Apple για το Apple Watch. Ίσως ακόμη και σε κάποιες θήκες για τα iPad.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.