17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Υψηλόβαθμα στελέχη της Apple επισκέφτηκαν την Samsung στην Κορέα μιας και υπάρχουν φόβοι για έλλειψη σε chips

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple έστειλε εσπευσμένα υψηλόβαθμα στελέχη της στα κεντρικά της Samsung στην Κορέα για να συζητήσουν τους φόβους που υπάρχουν για ελλείψεις σε iPhone chips και πιο συγκεκριμένα για την παραγωγή των DRAM και NAND. Οι προμήθεια σε iPhone οθόνες μπορεί και αυτή να επηρεάστει.

    Το πρόβλημα έχει να κάνει με την διαμάχη μεταξύ Ιαπωνίας και Κορέας που σημαίνει πως η Samsung μπορεί να μην εξασφαλίσει αρκετές προμήθειες για χημικά πρώτων υλών για την παραγωγική διαδικασία της.

    Πιο συγκεκριμένα η The Korea Herald αναφέρει:

    “Μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί μέσα σε αυτούς η Apple, Amazon, Microsoft και Google έστειλαν τα υψηλόβαθμα στελέχη τους στην Κορέα για να συζητήσουν για τον εμπορικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Seoul και Tokyo. Οι Αμερικανικές εταιρείες ανησυχούν ιδιαίτερα για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η κατάσταση στην παραγωγή DRAM chip μνήμης από την Samsung. Σε ότι αφορά την Apple οι ανησυχίες είναι μεγάλες μιας και αυτά τα εξαρτήματα βρίσκονται στα επερχόμενα iPhones.”

    Με την Apple να χρειάζεται μεγάλα αποθέματα τόσο σε RAM όσο και σε flash μνήμη για το λανσάρισμα των νέων iPhone σίγουρα αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη ανησυχία μιας και πρόβλημα στα εν λόγω αποθέματα θα σημαίνει μειωμένες πωλήσεις.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles