18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Υποτιθέμενα CAD renders των 2019 iPhones για ακόμη μια φορά δείχνουν τετράγωνο σχεδιασμό στην πίσω κάμερα

    Υποτιθέμενα CAD renders των 2019 iPhones έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα δείχνοντας για ακόμη μια φορά έναν τετράγωνο σχεδιασμό στο πίσω μέρος για την διάταξη της κάμερας όπως είχαμε δει για πρώτη φορά πίσω τον Ιανουάριο.

    Τα νέα αυτά renders δείχνουν και τα 3 μοντέλα με τις ονομασίες iPhone XI, XI Max, και XIR.

    Στην σχεδιαστή του τετράγωνου πλαισίου συναντούμε τους τρεις φακούς της κάμερας σε τριγωνική διάταξη στις δύο ναυαρχίδες ενώ για τον διάδοχο του iPhone XR έχουμε 2 φακούς σε παρόμοιο όμως πλαίσιο μιας και το φλας έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να δίνει την ίδια τριγωνική διάταξη με τα μεγαλύτερα μοντέλα.

    Οι νέες αυτές εικόνες δεν προσθέτουν κάτι που δεν έχουμε δει σε προηγούμενες διαφορές και απλά δίνουν μεγαλύτερο βάρος στις φήμες που θέλουν την εμφάνιση των επερχόμενων iPhones να ακολουθεί αυτή την σχεδιαστική γραμμή.

    Φέτος αναμένουμε ο σχεδιασμός των επερχόμενων iPhones να μην διαφέρει πολύ από τα τωρινά μοντέλα μιας και θα έχουμε ίδια μεγέθη οθόνης και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά. Ότι αλλαγές έχουμε θα είναι στο πίσω μέρος με την εμφάνιση για πρώτη φορά μιας διάταξης 3 φακών σε ένα τετράγωνο όπως όλα δείχνουν πλαίσιο ενώ το γυαλί σε όλη την πίσω επιφάνεια φημολογείται πως θα είναι ενιαίο σε μια προσπάθεια της Apple να μειώσει και αισθητικά αλλά και πρακτικά το εξόγκωμα του πλαισίου αυτού.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles