24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το Pixelmator Photo αναβαθμίστηκε για το iPadOS φέρνοντας μια σειρά νέων εργαλείων επεξεργασίας

    Το Pixelmator Photo αναβαθμίστηκε σήμερα με πλήρη υποστήριξη για το iPadOS 13 και με την προσθήκη μιας σειράς νέων εργαλείων επεξεργασίας. Πλέον μπορείτε να κάνετε εισαγωγή φωτογραφιών απευθείας από την κάμερα ή κάποιο εξωτερικό δίσκο και να κάνετε κοινές παραμετροποιήσεις για ένα ολόκληρο σετ φωτογραφιών.

    To Pixelmator Photo είναι διαθέσιμο στο App Store προς 5,49 € και την θεωρούμε μια από τις καλύτερες εφαρμογές για την επεξεργασία φωτογραφιών.

    Η νέα λοιπόν αυτή αναβάθμιση απλοποιεί κατά πολύ την διαχείριση αρχείων. Πλέον μπορείτε να ανοίξετε και σώσετε αρχεία απευθείας από την βιβλιοθήκη Photos χωρίς να χρειαστεί να δημιουργηθούν διπλότυπα κλπ.

    Η πρόσβαση στις φωτογραφίες μπορούν να έρθουν από την βιβλιοθήκη Photos, από μια συνδεμένη κάμερα ή κάποιον άλλο εξωτερικό δίσκο.

    Η σημαντικότερη αλλαγή είναι πως πλέον μπορείτε να κάνετε τις ίδιες αλλαγές σε εκατοντάδες φωτογραφίες την ίδια στιγμή. Έτσι για παράδειγμα αν θέλετε να παραμετροποίησετε το φίλτρο χρώματος από μια φωτογραφική σας συνεδρία αυτό μπορεί να γίνει για όλες τις λήψεις που έχετε κάνει σε αυτή και όχι σε κάθε μια μια φωτογραφία ξεχωριστά την φορά.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles