21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 7 παρουσιάζεται στις 7 Σεπτεμβρίου;

    Apple-September-2105-event-Tim-Cook-opening-004

    Χωρίς να έχουμε ακόμη επίσημες προσκλήσεις από την Apple οι φήμες συνεχίζονται για το πότε η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το media event της για τα επερχόμενα iPhone. Σύμφωνα με τον Mark Gurman τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου – κάτι λιγότερο δηλαδή από 4 εβδομάδες από σήμερα.

    Ο ίδιος αναφέρει πως τα ανανεωμένα και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές MacBook Pro δεν είναι πιθανό να παρουσιαστούν σε αυτό το event αλλά κάποια στιγμή αργότερα.

    Η Apple επίσημα όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις αλλά αξίζει να τονίσουμε πως ο Gurman έχει πάντα πολύ καλές πηγές εκ των έσω της Apple.

    Στο ίδιο μήκος κύματος ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass αναφέρει πως τα νέα iPhone θα εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με τις προ παραγγελίες να ξεκινάνε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

    Το παραπάνω πρόγραμμα βέβαια με 7 μέρες μεταξύ προ παραγγελιών και διάθεσης στην λιανική είναι κάτι που δεν το συνηθίζει η Apple.

    To σίγουρο είναι πως η Apple στέλνει προσκλήσεις για τα event της δύο εβδομάδες πριν αυτά πραγματοποιηθούν κάτι το οποίο σημαίνει πως περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles