19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 6s θα είναι 0.2mm πιο παχύ από το iPhone 6, σύμφωνα με νέο διάγραμμα που διέρρευσε

    iPhone-6s-schematic-Engadget-Japan-001

    Το επόμενης γενιάς iPhone 6S θα πρέπει να έχει 7.1mm πάχος κάτι το οποίο σημαίνει μια αύξηση της τάξης των 0.2 χιλιοστών σε σύγκριση με το iPhone 6 που είναι 6.9mm. Αν αυτό επαληθευτεί τότε το 4.7 ιντσών iPhone 6s θα έχει το ίδιο ακριβώς πάχος με το τωρινό 5.5 ιντσών iPhone 6 Plus.

    Η παραπάνω είδηση προέρχεται από ένα νέο σχεδιάγραμμα που έκανε την εμφάνιση του στο Engadget από αξιόπιστη πηγή στην παραγωγική αλυσίδα της Αpple στην Κίνα.

    Ο  αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει και προβλέψει πως η αύξηση του πάχος θα οφείλετε στην τεχνολογία Force Touch που σκέφτεται να ενσωματώσει η Apple στις οθόνες των iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

    Το διάγραμμα επίσης δείχνει πως θα έχουμε και μια αύξηση στο ύψος κατά 0.15mm σε σύγκριση με τα τωρινά μοντέλα.

    Οι αλλαγές αυτές πολλοί πιστεύουν πως δεν θα επηρεάσουν τα αξεσουάρ της αγοράς και πως θα υπάρχει συμβατότητα και με τα νέα μοντέλα.

    Το διάγραμμα επίσης αποκαλύπτει πως ο σχεδιασμός των iPhone 6s και iPhone 6s Plus δεν θα διαφέρουν κατά πολύ εμφανισιακά από τους προκατόχους τους.

    Τέλος έχουμε αναφορές που κάνουν λόγο πως τα επόμενης γενιάς iPhone θα έχουν 60% πιο ισχυρό σασί εξαιτίας του νέου κράματος αλουμινίου που θα χρησιμοποιηθεί – Series 7000 και που το είδαμε για πρώτη φορά στο Apple Watch Sport.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles