20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το iPhone 6 κερδίζει το Galaxy S6 στον τομέα της απόδοσης απαιτητικών παιχνιδιών

    Screen-Shot-2014-09-09-at-21.54.08-940x247

    Τα δύο τελευταία iPhones της Apple μπορεί να είναι 6 μήνες παλαιότερα από το Galaxy S6 αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κερδίζουν σε διάφορους τομείς ναυαρχίδες νεότερες όπως αυτές της Samsung.

    Το GameBench απέδειξε πως το iPhone 6 έρχεται πρώτο σε frames-per-second και σταθερότητα σε όλες τις κατηγορίες παιχνιδιών.

    Το iPhone 6 βρέθηκε λοιπόν αντιμέτωπο με τα Galaxy S6, HTC One M9, και Google’s Nexus 6. Όλες οι συσκευές έτρεξαν υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια όπως τα GTA: San Andreas, Monument Valley, και Marvel: Content of Champions.

    Το γράφημα παρακάτω δείχνει πως το iPhone 6 είχε ένα 10% κατά μέσο όρο και στα 1ο παιχνίδια.

    Summary

    “Το iPhone 6 έχει την τάση να τρέχει τα παιχνίδια πιο ομαλά με μεγαλύτερο FPS το οποίο ήταν σταθερό σε όλη την διάρκεια και ελάχιστα έπεσε κάτω από τα 30 fps. To Galaxy S6 ήρθε δεύτερο μιας και παρατηρήθηκαν κολλήματα που έριξαν τα fps κάτω από 30.” αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

    Όσο αφορά τώρα τα One M9 και Nexus 6 μάλλον τα βρήκαν πολύ σκούρα μιας και είχαν αργές αποδόσεις.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles